Klacht: Vliegtuigtickets turkish airlines

op 12 oktober 2017 over GlobalCollect in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 500 euro overgemaakt. Ze hebben mij enkel een mail gestuurd dat ik deze geld heb overgemaakt. Heb vandaag turkish airlines gebelt en deze hebben het geld niet ontvangen. İk wil mijn geld terug!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een email gestuurd naar GlobalCollect over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Deze klacht is zojuist door GlobalCollect in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - We hebben bericht ontvangen dat GlobalCollect een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

GlobalCollect

Heeft op 13 oktober 2017 om 11:36 geantwoord

Geboden Oplossing:

13-Okt-2017 De heer, mevrouw Yildirim per email geinformeerd. Email is verstuurd via cs@ingenico.com. Uitgelegd wie Ingenico ePayments is en wat onze bedrijfsactiviteit is. Helaas hebben wij de betaling niet kunnen traceren in ons systeem op basis van de gegeven informatie. Wij hebben daarom de consument gevraagd voor meer informatie en/ of bewijs van betaling via email. Met Vriendelijke Groet, Customer Service Ingenico ePayments

Alle klachten die gemeld zijn door Israfil