Klacht: Vlekken op mijn bankstel

op 21 mei 2017 over Meubella in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een hoekbank bestel destine van leer maar er zijn heel veel plekken erop die ik niet weg krijg
Ik vraag me af of deze echte leer is. Want deze heb ik nooit ervaar
Ik heb gebeld. En in overleg met u collega moet ik een foto sturen van de bankstel

Mvg
Mw Hanson
Van wassenaarsstraat 6
2678vp de lier

Gewenste Oplossing:

Ik zou heel tevreden zijn dat jullie dit voor mij kunnen oplossen. Want ik vind die stoel niet mooi met vlekken erop. Ik denk misschien geen goede kwaliteit. Als ik het aanrak alleen krijg ik plekken en dat is niet de bedoeling van leer

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Meubella in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Meubella een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Meubella

Heeft op 22 februari 2018 om 11:26 geantwoord

Geboden Oplossing:

Wij hebben per e-mail contact gehad met de klant en haar het advies gegeven in het schoonmaken van het meubel. Na dit contactmoment hebben wij niets meer vernomen, waardoor wij de aanname hebben gedaan dat het probleem is verholpen voor de klant en dat het meubel uiteindelijk schoon is gemaakt.

Alle klachten die gemeld zijn door Magi