Klacht: Vieze irritante geur

op 14 juli 2012 over Tommy Teleshopping in de categorie Teleshopping

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds een paar weken heb ik de keramische pannen in huis. Deze pannen stinken echter enorm, ondanks dat ik deze al ettelijke malen heb afgewassen. Het eten smaakt ook naar die irritante vieze geur. Gebakken aardappeltjes, een eitje bakken, stukje vlees braden… de vieze geur blijft en het eten is hierdoor niet lekker. Mijn gezin wilt geen eten meer meer uit die pannen. Ik hoopte dat die vieze stank na een tijdje zou verdwijnen maar dat is dus niet het geval. Echt vreselijk! Een enorme miskoop!

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug of andere pannen die niet stinken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Tommy Teleshopping in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Tommy Teleshopping een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Tommy Teleshopping

Heeft op 17 augustus 2012 om 08:54 geantwoord

Geboden Oplossing:

Na contact, is gebleken dat het artikel bij een ander home-shopping firma is besteld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van Tommy Teleshopping beoordeeld.

Alle klachten die gemeld zijn door stuijts