Klacht: vies stinkend /ruikend vlees

op 04 mei 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

nu 6 keer gehad .4 keer de speklapjes te goor voor woorden .. hele huis stonk .. heb het opgezocht blijkt dat dat berenvlees is(volwassen mannetje) en de verse worst met kruidnagel.. dikke harde stukjes wit vet in.. word niet zacht ookal heb je het 2 uur op het vuur.. en stinkt ook.. in het begin dacht ik dat het vlees bedorven was.. maar dit is nu te vaak gebeurt.. ik koop geen vlees meer bij de ah.. word bijna spontaan vegetarisch als ik er al aan denk word ik al beroerd bah..elke keer vlees weg gooien .. ik heb ook geen geldboom in de tuin .. zonde

Gewenste Oplossing:

verse slager neer zetten en van te voren ruiken aan het vlees voordat het verpakt word.. want ik denk niet dat ze rekening gaan houden wat ze verkopen..als ik er al aan denk word ik al beroerd

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Natasja322