Klacht: Verzekering onder druk afgesloten

op 08 februari 2018 over InterRent in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nogmaals breng ik mijn klacht onder de aandacht en hoop ik antwoord te ontvangen.
Mijn partner en ik zijn in november jongstleden via TravelDeal naar Sicilië geweest. Deze reis was inclusief auto en verzekering. Aangekomen op de luchthaven werd ons verteld dat we de auto niet mee kregen zonder nog een verzekering af te sluiten Ad 285,25. Ondanks dat we konden aantonen dat we al een verzekering hadden moesten we bij InterRent nogmaals een verzekering af te sluiten.

Ik verzoek u 285,25 terug te storten omdat wij bewust misleid zijn en een dubbele verzekering hebben afgesloten. Ik heb begrepen dat dit regelmatig voorkomt en dit moet gestopt worden.

Graag uw reactie,
Hartelijke groet,
Monique van Dijk

Gewenste Oplossing:

Wannneer ik het volledige bedrag krijg teruggestort.

Alle klachten die gemeld zijn door Moniquevandijk