Klacht: Verzekerd maar toch een hoge factuur gekregen

op 13 juli 2017 over VanDijk in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een boek van mijn dochter is afgekeurd vanwege lichte waterschade. Ik ben hiervoor verzekerd. Mijn dertien jarige dochter is haar boeken gaan inleveren en krijgt doodleuk een factuur van 61 euro mee voor dat boek. Niemand heeft mijn dochter vertelt over een formulier dat ingevuld moest worden. Ik ben niet gebeld, nergens staat er iets over vermeld. Klantenservice blijft riedeltje herhalen en met uh uh dezelfde dingen herhalen. Klachtenformulier op aanraden van van Dijk ingevuld tot 2 x toe, geen reactie. Schandalig dat ze over de rug van kinderen geld willen verdienen. Ik ga echt niet akkoord met die factuur van 61 euro.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de factuur vernietigd wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar VanDijk over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door VanDijk in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat VanDijk een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

VanDijk

Heeft op 14 juli 2017 om 08:35 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste heer/mevrouw van Oudshoorn,

Wanneer u de regeling voor vervanging bij schade en diefstal bij VanDijk afsluit, is deze geldig tot de inleverdag, zoals aangegeven in de voorwaarden van de regeling. In deze voorwaarden staat tevens vermeld welke actie we u vragen te ondernemen in het geval van schade. Dit betekent dat er op de inleverdag zelf geen beroep meer kan worden gedaan op de regeling; de melding van eventuele schade moet voorafgaand aan deze dag bij VanDijk worden gemeld.

Indien u van mening bent dat het in nieuwstaat geleverde artikel onterecht is afgekeurd, kunt u het artikel opsturen voor een tweede beoordeling. Mochten wij dan alsnog constateren dat een boek schade heeft dan blijft de factuur niet alleen staan, maar behouden wij tevens het artikel; deze sturen we niet meer naar u retour.

Mocht u toch gebruik willen maken van deze tweede beoordeling, dan kunt u het boek voor 1 augustus 2017 onder vermelding van Ambers naam, adres en klantnummer tezamen met een kort begeleidend schrijven opsturen naar:

VanDijk
Afdeling Controle
Postbus 23
8260 AA KAMPEN

Het is verstandig een verzendbewijs te vragen bij het postkantoor en deze goed te bewaren. U heeft dan altijd bewijs van verzenden.

Zodra VanDijk het boek heeft ontvangen, gaat de betreffende afdeling deze nogmaals beoordelen en ontvangt u bericht over de bevindingen.

We vertrouwen er op u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Vriendelijke groet,
^Gerda
VanDijk

Alle klachten die gemeld zijn door Renee1978