Klacht: Verwarming staat aan

op 02 juni 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Jumbo Zeist onderbanveldtlaan daar staat de verwarming aan. Airo kapot. Ik kom net binnen het is daar warm. Ben boodschappen aan het pakken. Word gewoon niet lekker van de warmte daar. En het personeel dat daar achter de kassa zitten. Die hebben het erg niet fijn. Hier moet toch wat aan gedaan worden dit is al drie à vier dagen zo. De frisdrank staat ondere de verwarming. Het is gewoon warm de dranken en niet lekker meer slaat dood
Als het gemaakt is ziet u Mij daar terug. Tot die tijd ga ik ergens anders heen.
Hoop dat het snel gemaakt word.
Mvg mvr van drie

Gewenste Oplossing:

Als de airco het weer doet. Het is daar nu niet te doen. En niet 4-5 dagen dit moet binnen een dag geregeld zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tara.indy