Klacht: Verwaand personeel en slechte service

op 16 september 2017 over Gamma in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb een doos schroefen gekocht en deze bij de kassa vergeten. buiten ondekt ik dit en loop terug naar binnen. Bij de kassa verteld de caissière mij dat de persoon na mij deze heeft mee gepakt ! Nu moet ik van de persoon aan de service bali maar een nieuwe kopen want ik ben een dief van mijn eigen portomonee omdat ik zo dom ben het te vergeten! Ik vind dit zeer slecht en onrespectvol !! Als je iets vergeet en direct terug komt dan kan het toch niet zijn dat je zo afgescheept word ??

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik of mijn geld voor de extra doos schroefen terug heb of een nieuwe doos schroefen krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gamma

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gamma nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Chrissss