Klacht: vervanging batterij wordt door V&D vervanging uurwerk

op 14 juli 2012 over V&D in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor de 2e maal bracht ik mijn horloge-merk Lorus type VJ21X016 (3 jaar oud) naar de service afdeling want het liep inmiddels 10 minuten achter. Laatste vervanging van ’t batterijtje was nog geen half jaar geleden; ik gaf deze opmerking mee; “wel snel dat ’t lijkt dat de batterij al leeg is.” Omdat ook de vorige keer ’t horloge opgestuurd moest worden (het openen kon niet aldaar want niet geschikt gereedschap). Ik ontvang deze week een bericht; “nieuw uurwerk monteren” tbv 30 euro…..???Ik vraag me af:(Is er iets mis gegaan tijdens de poging ’t horloge te openen???)

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag hetzelfde horloge weer terug. Alleen het batterijtje moest vervangen worden!!!
Dit is een onjuiste behandeling van mijn vraag.
Ik overweeg de ombudsman in te schakelen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door V&D in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat V&D een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

V&D

Heeft op 19 juli 2012 om 13:03 geantwoord

Geboden Oplossing:

Consumentenzaken heeft contact opgenomen met de klant en een oplossing gezocht.

Alle klachten die gemeld zijn door sourcedeharre