Klacht: Vervanging accu

op 14 december 2017 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn toestel opgestuurd voor vervanging van de accu. Kwam hiervoor in aanmerking omdat het een slechte accu bleek te zijn; accuvervangingsprogramma van Apple. Tot mijn grote verbazing vandaag een mail ontvangen; of ik maar even €150 wil betalen voor een minuscule barst in het scherm. Geen haar op mijn hoofd! Apple levert iets wat niet deugt en nu moet ik gaan betalen !!!! Zeker 1 uur met Apple aan de telefoon gehangen. Hun oplossing; “ga maar naar een reparatie centrum bij je in de buurt om te kijken of zij hem wel vervangen zonder eerst het scherm te vervangen.” Het moet niet gekker worden. Een accu toesturen zodat ik hem er zelf in zou zetten kon niet.
Hele slechte service dit van Apple.

Gewenste Oplossing:

Ben pas tevreden als ik een nieuwe accu krijg zonder daar 1 cent voor te moeten betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jbonnet00@gmail.com