Klacht: vertraging weer niet vergoed

op 09 september 2016 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik reis elke werkdag met een trajectvrij abonnement van Rotterdam naar Rijswijk. 19 augustus reed de trein door een storing niet verder dan Delft, dus verder met de bus gereisd. Ik heb dit gedeclareerd, maar de NS vind dit geen vertraging. Ik ben tenslotte op tijd in Delft gearriveerd…..maar helaas niet door de NS naar Rijswijk gebracht. Ik vind de afwijzing van mijn claim onterecht. De NS wijst claims bijna klakkeloos af tegenwoordig.
Bewijs van de busrit naar Rijswijk is bijgevoegd.

Gewenste Oplossing:

Ik wil een vergoeding voor de (bus)rit, want de NS heeft zich niet aan de overeenkomst gehouden mij naar Rijswijk te brengen met mijn trajectvrij abonnement. verder zou ik het waarderen als de NS de claim eerlijk bekijkt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door NS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat NS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NS

Heeft op 03 oktober 2016 om 11:55 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste lezer,

Er is inmiddels contact opgenomen met de indiener van deze klacht. We hebben de klacht via onze reguliere kanalen opgepakt en beantwoord. Om deze reden ziet u de aangedragen oplossing hier niet terug. We begrijpen dat anderen mogelijk op zoek zijn naar een antwoord op dezelfde vraag of klacht. Mocht u eenzelfde vraag hebben of een klacht willen indienen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze Klantenservice zodat wij uw vragen alsnog kunnen beantwoorden.

Wij zijn dag en nacht te bereiken via Social Media (Twitter, Facebook) of via telefoonnummer 030-751 51 55. Tevens kunt u vragen per e-mail of brief indienen en via onze chat op www.ns.nl/klantenservice contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u bij vragen terecht op ons serviceforum via www.forum.ns.nl.

Met vriendelijke groet,
NS Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door Ellen Bentvelsen