Klacht: Vertraging van mijn product

op 27 juni 2017 over Kiabi.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bij jullie een product besteld dat bedoeld was voor mijn diploma uitreiking dat deze week donderdag is en ja hoor ik krijg van jullie een mail binnen dat er een vertraging van 2-3 dagen is. Wat voor een onzin is dat?

Ik verzoek jullie vriendelijk om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen want ik heb geen tijd om te wachten. Als het als nog lang gaat duren wordt dit mijn eerste en de laatste keer dat ik bij jullie wat bestel.

Mijn ordernummer is: 104116235

Gewenste Oplossing:

Ik word tevreden als het voor donderdag en of voor donderdag 12 uur binnen is. Zo niet wil ik een vergoeding!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Kiabi.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Kiabi.nl in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door N0 N1ck