Klacht: vertraging met heen vlucht

op 22 augustus 2017 over Small Planet Airlines in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

wij vlogen met small Planet op 7 maart naar Eghypte we zouden vliegen om half negen s morgens en het werd tegen half twaalf we kregen om tien uur pas een slokje water en daar ik diabetis ben ,moet ik ook op tijd eten en drinken, de vertraging had te maken met de bagage,dat was niet goed maar uit betrouwbare bronnen hoeft dar maar een uur te duren, dus komen we in aanmerking voor een geld bedrag ,sorry dat het nu pas is maar ik had verwacht dat neckerman dat zou regelen

Gewenste Oplossing:

Als alles naar tevreden opgelost is

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Small Planet Airlines over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door jacobus Blijleven