Klacht: Versleten hak wandelschoen merk Lowa

op 19 juli 2017 over Bever Zwerfsport in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

24 april 2017 bij beversport lowa wandelschoen gekocht voor alle terreinen t.w.v. € 159,95 binnen 3 maanden na 500 km wandelen is mijn rechter zoolhak aan de buitenkant versleten. Mijn gewicht is 76 kg. volgens de medewerker van Beversport te Houten is dit slijtage en valt niet onder garantie. Reaparatie voor mijnkosten zou 4 weken duren. heb daarom maar de schoenen naar eenschoenmaker in IJsselsteijn gebracht, binnentreedt dagen retour en nog 1 euro goedkoper als wat ik bij beversport zou moeten betalen. Ik vinden de kwaliteit van de Lowa schoen ver beneden peil en de service van Beversport dramatisch.

Gewenste Oplossing:

Ik ben bang dat ik met Lowa schoenen over drie maanden weer het zelfde probleem heb. Zou dus eventueel met bijbetaling een schoen willen hebben die langer dan 500 km meegaat zonder dat mijn hak versleten is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Bever Zwerfsport over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Ontevreden beversporter