Klacht: verschillende bedragen

op 01 augustus 2016 over Cheaptickets.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

heb helaas een ticket moeten annuleren omdat mijn vriendin uit Ghana op het laatste moment geen visa kreeg. Dit was een enorme teleurstelling. Uiteraard moest ik mijn ticket annuleren. Dit zou 200 Euro gaan kosten nadat ik een e-mail had verstuurd en even terug zou bellen wanneer ik dit gedaan had. Zo gezegd zo gedaan. Echter toen ik terugbelde bleek dat er nog belasting overheen kwam. totaal bedrag nu in 1x 360 Euro. Bovendien was de dame erg onvriendelijk en liet me lang in de wacht staan.

Gewenste Oplossing:

maximale kosten 200 Euro zoals in eerste instantie was afgesproken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Cheaptickets.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Cheaptickets.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door glasses