Klacht: verschil 1 of 2 loten

op 27 december 2017 over Vriendenloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mij is opgevallen,dat bij het winnen van een prijs het hebben van 1 of 2 loten geen verschil maakt.een familielid kreeg op 1 lot een mooiere prijs in de categorie rituals als ik terwijl ik 2 loten bezit.Hoe zal dit zijn met een evt geldprijs?beide loten staan op 1 06 nummer.Moet ik bijv. een tweede nummer opgeven?gaarne reactie.

Gewenste Oplossing:

Bij een afdoende antwoord van U.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vriendenloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vriendenloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ruthSlagmolen