Klacht: Vers voor u gebakken

op 12 september 2018 over Plus in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als ik koffiebroodjes koop met het opschrift ‘vers voor u gebakken’en ze zijn taai en zacht dat ze minimaal van de dag ervoor zijn, dan baal ik daarvan. Sticker ze dan aan het eind van de dag als je er mee blijft zitten met korting, zoals bij de AH. Ik nam ze mee voor mijn bezoek, dan is dat wel een afgang! Nee Plus dat kan niet!!

Gewenste Oplossing:

Bladerdeeg en soortgelijke producten geen 2 dagen aanbieden. Op den duur vertrouwen klanten je versproducten niet meer en blijf je altijd met grote overschotten zitten!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Plus

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Plus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Karinenplus