Klacht: Verrotte zak aardappelen

op 31 mei 2020 over COOP in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb vorige week donderdag een zakje aardappelen gekocht bij Coop ad Jacob van Kampenweg in Rotterdam. Bij thuiskomst is gebleken dat ik verschillende aardappelen kon weggooien omdat deze verrot waren. Ben de week daarop bij de bedrijfsleider langs geweest met mijn klacht. Het enige wat ik te horen kreeg is dat ik dezelfde dag langs moest komen. Dit is niet klantvriendelijk.

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug of een andere zak aardappelen van goede kwaliteit. Dus geen verrotte producten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over COOP

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over COOP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hortens60