Klacht: Verpakking stevig brood

op 08 juni 2021 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als je een heel stevig brood koopt dan betaal je er een bepaalde prijs voor vaak is het zo dat er halfzes worden aan gemaakt wat eigenlijk onzin is zo groot zijn die broden al niet maar twee halve kosten duurder wat ik totale op lichting vind er staat iemand achter het brood om dat te regelen als je dan vraagt mag ik die twee halve dan als heel brood af rekenen kan dat niet ik vind dit belachelijk

Gewenste Oplossing:

Ik zou dit toch graag veranderd willen zien ,eerdere waren er klachten over gewone als werden alleen in pakjes verkocht dus niet per krop min vraag was toen waarom dat was het antwoord wat ik kreeg was ,dan word er meer aan verdiend jongens waar zijn we mee bezig .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Reactie van de melder van de klacht Phons

1 maand geleden - Bovenenst gedeelte gaat over kropsla en verpakte sla ,kropsla werd niet meer verkocht

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Phons