Klacht: Verpakking heel lastig te scheiden

op 01 juni 2021 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kocht een zalmhaasje, heerlijk daar niet van. Maar dit zat verpakt een goud stukje karton, dat weer geseald was in plastic. Dus karton bij het oud papier, plastic bij het PMD. Maar dat ging heel lastig, het zat zo strak geseald, het kostte me veel tijd. Waarom niet op de wijze waarop de Crisp het aanbiedt? Dat is heel eenvoudig te scheiden

Gewenste Oplossing:

Liever een verpakking die beter te scheiden is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anne360