Klacht: verpakking graanontbijt gaat open

op 02 juli 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een klacht over de verpakking van a.h volkoren graanonbijt niet over het product maar over de verpakking het plastic dat voor op de verpakking laat los met het resultaat dat de graanontbijt over de grond gaat ik heb al verschillende pakken gebrobeert met het zelfde resultaat.Ik hoop dat u dit kan laten veranderen !!!!

J Roland

Gewenste Oplossing:

nieuwe verpakking aanpassen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Roland van Asch