Klacht: vermogen accu en middenmotor.

op 30 april 2017 over Sparta in de categorie Fietsmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn Sparta M8i is nu een jaar oud en heb 5000 km gereden,meestal op
stand 2 van de 5 mogelijkheden.Mijn actieradius is nu echter al beperkt tot 50 a 55 km bij een snelheid van ongeveer 17 km.Ik heb die fiets gekocht,omdat ze aangeven 70 tot 130 km actie radius op stand 2.
Daarnaast valt de ondersteuning bij vrijwel elke rit minimaal een maar vaak meerdere keren uit ondanks dat ik al een nieuw kastje heb gekregen.Dus er wordt niet geleverd ,waar ik voor betaald heb of te wel een ondeuglijk produkt.

Gewenste Oplossing:

Er voor zorgen ,dat de ondersteuning niet blijft wegvallen.
En dat de ION 400 motor;nml416WH/36 Volt/11.6 Ah wel levert wat er in de gebruiksaanwijzing staat of mij de motor leveren ,die wel die actieradius levert.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sparta

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sparta nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jacob B