Klacht: Vermissing pakket

op 14 juni 2021 over By Musthaves in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 18 mei zou mijn bestelling volgens de track en tracé geleverd zijn, maar dit is niet het geval geweest. Dit gemeld via de telefoon en er zou een postonderzoek gestart worden. Paar dagen later komt de DHL bezorger aan de deur om verhaal te halen en geeft ook aan dat hij het pakket niet aan mij geleverd heeft. Vervolgens weer een paar dagen later krijg ik een melding van deze toko dat het wel bezorgd is volgens DHL, ongelofelijk!! Vele malen gemaild en heel lang gewacht op reactie, minstens een week terwijl er binnen twee dagen reactie wordt beloofd, om vervolgens te horen dat ze niks voor mij kunnen betekenen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn aankoopbedrag terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over By Musthaves

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over By Musthaves nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sannabellekom