Klacht: Verloren pakket , geen reactie van Klantenservice

ThaisC op 07 juni 2024 over Babboe bakfietsen in de categorie Fietsmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een hele maand terug heb ik een ascesoire besteld op de babboe website voor mijn bakfiets. Deze is zogezegd het magazijn uit gegaan en nooit aangekomen. DHL kan niets doen tot de verkoper zelf contact opneemt. Ik heb al verschillende keren contact opgenomen en gebeld maar hier krijg ik geen gehoord op. Ze weigeren te antwoorden op mails of de telefoon op te nemen.
Ik wil nu vooral mijn geld terug maar kan niemand van de klanteservice te pakken krijgen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als Babboe mij persoonlijk contacteert om te vertellen wat er met mijn pakket gebeurd is ( enkel zij hebben deze informatie. ).
Ik wil dan ook indien mogelijk mijn bestelling bij hen annuleren zodat ik mijn geld terug kan krijgen.
Ik wil vooral reactie van iemand die bij Babboe werkt en indien mogelijk mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Babboe bakfietsen over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door ThaisC