Klacht: verlopen kaart

op 09 augustus 2017 over RestaurantCadeau in de categorie Waardebonnen- en voucher aanbieders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn dinerkaart blijkt sinds begin juli verlopen te zijn. Ik heb deze cadeau gehad in December dus niet wetende dat deze al zo snel verliep. Op de website staat keurig dat uit coulance de kaart verlengd kan worden met een jaar. Ik voldeed aan de voorwaarde dus ik kon deze verlengen. Puntje bij paaltje blijkt dat ik 10 euro administratiekosten moet betalen om mijn tegoed op de kaart weer te kunnen gebruiken. BELACHELIJK! Waarden van een kaart Mogen wettelijk gezien niet eens verlopen, laat staan geld ervoor vragen om deze weer te verlengen

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als mijn tegoed op de kaart verlengd wordt zonder kosten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RestaurantCadeau

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RestaurantCadeau nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door adriannak