Klacht: Verlichting fietsenstalling station Groningen Noord defect

op 13 september 2017 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De verlichting van de fietsenstalling bij treinstation Groningen Noord werkt niet. Het is zo geen doen om je fiets daar neer te zetten. Ik heb met mijn mobiel bij moeten schijnen om een plekje te kunnen vinden. Hiernaast ben ik bang dat dit vandalisme en de kans dat fietsen gestolen worden als het donker is vergroot.

Gewenste Oplossing:

Als de verlichting het weer doet! :)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marieke123456789