Klacht: verlengen OV chipkaart moeilijk

op 10 september 2018 over Ov chipkaart in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeer via 1. Windows 10, 2 . Iphone 6 en 3, Ubuntu een foto op te sturen voor een verlenging van mijn O|V chipkaart. Ik ben nu 1,5 dagen bezig zonder resultaat. Het aanleveren van een nieuwe foto lukt niet. Het invullen van het kaartnummer is niet duidelijk. De foto is te groot of te klein. en als die groot genoeg is past hij niet in het kader. Ik heb meerdere jaren gewerkt als programmatester, maar dit is me nog nooit overkomen. Ik zou graag weten hoe ik alles juist in kan vullen. Bovendien is het merkwaardig dat ik een papieren foto kan inleveren, en dan bovendien 3 euro moet betalen omdat het programma niet goed werkt. Gaarne uw commentaar.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als het programma werkt en als ik te horen krijg hoe ik het kan gebruiken zonder vast te lopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ov chipkaart

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ov chipkaart nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Brammetje Biefstuk