Klacht: Verkoop overdatum fruit

op 20 december 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mij vrouw had vanmiddag vers fruit meegenomen van de AH in grave om vanavond op te eten. Daarom het fruit met een korting stikker van bijna over de datum heen omdat het toch op zou gaan. Thuis zie ik dat het al 2 dagen over de datum heen was. Mijn vrouw terug. Daar krijgt ze te horen dat het er nog prima uit ziet en wij krijgen nieuw fruit maar de terug gebrachte spullen verdwijnen weer in de schap. Waar nog veel meer van deze over de datum heen bakken stonden.

Gewenste Oplossing:

Dat dit aangepakt wordt en de groente manager die dit zei dit niet meer kan doen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Reactie van de melder van de klacht Eddy273

11 maanden geleden - Ik ook maar krijg geen reactie

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Eddy273