Klacht: Verkleurende band van horloge August Steiner

op 28 november 2016 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vriendin heeft 16-10-2016 een horloge gekocht via Groupon. Ik heb deze 22-11-2016 gekregen als verjaardagscadeau. Het betreft een August Steiner. Maar na nog geen paar dagen het horloge te hebben gedragen begint deze enorm te verkleuren en heel het bandje zit onder de roestplekken. Dit terwijl er een \\\’\\\’echtheids kaart\\\’\\\’ bij het horloge zat. Ik ken August Steiner en ik weet ook dat dit merk staat voor kwaliteit. Omdat er ook bij staat dat er 1 jaar garantie op het horloge zit zou ik daar graag gebruik van willen maken. Ik heb op internet ook gelezen dat ik niet de enige ben met deze klacht, ik betreur dit erg.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn geld terug krijg of een nieuw horloge krijg die wel helemaal \\\'echt\\\' is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Frank911