Klacht: Verkleuren van poloshirt

op 14 mei 2016 over Gaastra in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een aantal gaastra poloshirt gekocht. Het valt mij op dat ze al ja al na 2 keer wassen erg verkleuren en de donkere kleuren in de boord doorlopen. Ik kocht een mooie donker roze polo en na 2 keer wassen lijkt het poloshirt wel 3 jaar oud. Heel vaal geworden. Ik heb dit met meerdere poloshirt gehad dat. Een rood wit gestreepte en dat het rood doorliep in het wit. Erg teleurgesteld in dit merk. Je zal verwachten een goede kwaliteit. Ik hoop een reactie op mijn klacht.

Ej kruger

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik tevreden bent? Dat gaastra hierop reageert en met mij contact opneemt en en de klacht serieus opneemt.
Vind de poloshirt altijd erg mooi van ontwerp en daarom baal ik hier heel erg van..Ik heb foto's ervan alleen krijg ze niet naar 2mb

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Gaastra in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Ejk36