Klacht: verkeerde voorlchting en te grote prijsdaling reis

op 12 augustus 2018 over Suntip in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik werd benaderd door Suntip. Ik vroeg waarom de prijzen naar ons vakantieadres zo gestegen waren. Er werd mij verteld dat Turkije veel minder geboekt werd .De Canarische eilanden waren populair.Dit was de reden dat deze reizen nu duurder waren..Na overleg thuis besloten wij toch te boeken.op 16 Juli. 11 Augustus is de reis 750 euro goedkoper.Ik ben verkeerd voorgelicht.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn reis omboeken en het prijsverschil terugkrijgen in de vorm van geld of een tegoedbon

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Suntip

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Suntip nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tineke1957