Klacht: Verkeerde vlucht informatie

op 21 augustus 2017 over supersaver.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dankzij verkeerde informatie onze vlucht gemist. 5 uur later nog geen enkele reactie terug van supersaver. Inmiddels een nieuwe tickets gekocht waarvan ik de kosten op supersaver ga verhalen. Om nog maar niet te spreken over alle andere onkosten zoals hotel, taxi en. Supersaver voor ons nooit meer. Zij laten je gewoon aan je lot over. Wat een enorme slechte service van supersaver. Niks super aan behalve SUPERSLECHT!!!

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik en mijn vrouw al onze onkosten vergoed krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over supersaver.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over supersaver.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Directvaneigenaar@gmail.com