Klacht: verkeerde remblokken

op 15 september 2018 over Autodoc in de categorie Auto Onderdelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

HALLO IK HEB ONLANGS WAT REMBLOKKEN VOORACHTER BESTELT BIJ U. MAAR U HEBT DE VERKEERDE MEE GEGEVEN VOOR MIJN ALFA ROMEO 159 SW BJ. 2006 MET DE KENTEKEN 56-TF-HF.GRAAG ZOU IK HET WILLEN RETOUNEREN. HET MOET ZIJN REMBLOKKEN VOOR 15.6HAAKSENSOR. STUUR MIJ HET MRA NUMMER PER MAIL. GRAAG HOOR IK HET VAN U.

Gewenste Oplossing:

BEN PAS TEVREDEN ALS IK DE JUISTE ARTIKEL HEBT GRAAG MET SPOED A.U.B. (APK KEURING)

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Autodoc

Reactie van de melder van de klacht HENK PIRIS

6 maanden geleden - 1. 402b0225 remblokkenset,schijfrem 2. 402b0216 remblokkenset. Schijfrem Dat zijn de verkeerde artikels

Reactie van de melder van de klacht HENK PIRIS

6 maanden geleden - Graag wil ik de verkeerde remblokkenset ruilen voor de juiste remblokken aangezien de bestelling voor mijn vakantie hebt gedaan en pas na mijn terug keer hebt gekeken is de 2 weken retour voor bij maar het zit nog helemaal in de verpakking. Graag hoor ik het van U.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Autodoc nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door HENK PIRIS