Klacht: Verkeerde product

op 13 juni 2018 over Proveiling.nl in de categorie Online Veiling

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb via de veiling geboden op een tomtom sporthorloge runner 2 cardio music, nieuw zonder verpakking. Na het product ontvangen te hebben ben ik tot de conclusie gekomen dat de oplaadkabel niet origineel is en niet werkt zoals het hoort. Na het horloge aangesloten te hebben op de computer met een geleende originele kabel, kwam ik tot de conclusie dat dit de tomtom runner 2 cardio is en niet de runner 2 cardio music. Aangezien dit een groot verschil is heb ik de website gemaild met dit probleem op 11juni. Tot op heden nog geen reactie mogen ontvangen van proveiling. Vandaar dat ik het nu op klacht.nl zet.

Gewenste Oplossing:

In plaats van de tomtom cardio de cardio music ontvangen. Of geld terug

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]