Klacht: Verkeerde planten, als goedmakertje krijg ik dorre stokjes

op 28 juni 2017 over Bakker hillegom in de categorie Tuin

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin april een aantal hortensia’s besteld. Weliswaar kleine maar gezonde plantjes ontvangen. Nu ze bloeien blijk ik de verkeerde kleur te hebben gekregen. Geen nood, kan gebeuren. Contact gehad en zou netjes drie nieuwe planten krijgen opgestuurd.
Wat een ellende. De ene nog zwarter dan de ander, alle knoppen eruit geknipt. Wat overblijft zijn wat dorre stengeltjes. Ik betwijfel of ze überhaupt nog aanslaan! Wat een grote teleurstelling! Voor die prijs was ik elders veel beter afgeweest. Ze zouden zich moeten schamen!

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug. Nieuwe planten bleek een grote teleurstelling!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Bakker hillegom in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Melanie Janssen