Klacht: verkeerde maten geleverd

op 14 juni 2016 over MiniInTheBox.com in de categorie Gadgets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Twee weken terug heb ik een macbook case besteld, bij het aangeven van de maat heb ik de maat aangeklikt die ik wilde hebben. Nu is de verkeerde geleverd. Wanneer ik de hoes wil terugsturen moet ik maarliefst 11 euro betalen, bijna duurder dan de hoes zelf. Het komt er dan dus opneer dat ik bijna meer terugstuurkosten betaal dan dat ik terug krijg van het bedrijf. Belachelijk…

Gewenste Oplossing:

Of mijn geld terug, of een nieuwe hoes (in de goede maat).

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar MiniInTheBox.com over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door MiniInTheBox.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat MiniInTheBox.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

MiniInTheBox.com

Heeft op 14 juni 2016 om 19:51 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door dlamers