Klacht: Verkeerde maat

op 03 augustus 2017 over Primark in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste heer/mevrouw,

Op 3 Augustus had ik een een set doos met drie onderbroeken erbij bij de Primark in Amsterdam gekocht. Echter moest ik maat M hebben maar toen ik thuis kwam zag ik dat de drie onderbroeken maat S zijn, terwijl op de pak duidelijk stond maat M. Ik heb hiervoor 6 euro betaald en wens dat ik dat bedrag teruggestort krijg omdat ik het niet kan veroorloven om weer naar Amsterdam te reizen om het terug te brengen omdat ik vanuit ging dat gewoon de juiste maten onderbroeken in de doos zaten.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Mvg,

Rami Mikhael

Gewenste Oplossing:

Bijna nooit.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Primark

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Primark nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rami1990