Klacht: Verkeerde levering

op 31 januari 2014 over Tommy Teleshopping in de categorie Teleshopping

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 14/01/2014 een bestelling gedaan van 2x Alcachofo de Laon 49,95 2x plus verzendkosten bedrag 109,85 volgens de gegevens levering tussen 3tot4 dagen!!!Vandaag heb ik op 30/01 enkel 2flesjes ontvangen inplaats van 2x 14 flesjes,heb onmiddellijk telefonische contact gezocht ,maar daar wordt je enkel maar afgewippeld en via mail zijn jullie ook niet zo bereikbaar!!! en dat voor reclame op de tv!!!

Gewenste Oplossing:

Ofwel krijg ik mijn bestelling zoniet mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Tommy Teleshopping over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Tommy Teleshopping in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Tommy Teleshopping een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Tommy Teleshopping

Heeft op 31 januari 2014 om 15:18 geantwoord

Geboden Oplossing:

Klant op 31 januari 2014 verzocht om ons de juiste gegevens toe te zenden daar wij geen bestelling kunnen terugvinden in ons systeem.

Alle klachten die gemeld zijn door Saffo