Klacht: Verkeerde jas aangekomen

Chrisztieyna op 30 december 2019 over Lederclub in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik spreek nu over een voorval van vorig jaar!

Dacht eindelijk de jas te vinden die ik al super lang zocht dus ik bestel de jas. Uiteindelijk betaald en ook een bevestiging gehad dat deze zou aankomen. Eenmaal ontvangen blijkt dit de verkeerde jas te zijn dus heb ik een email gestuurd en tot op heden nogsteeds geen reactie gehad. Heb de jas dan ook niet op eigen kosten terug gestuurd. Ze hebben me een jas opgestuurd die uiteindelijk veel meer kostte dan degene die ik bestelde. Ligt nogsteeds ongedragen in de doos !

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik eindelijk een reactie krijg en ter vergoeding van hun de correcte jas opgestuurd krijg waarna ik op hun kosten de andere terug zal sturen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lederclub

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lederclub nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Chrisztieyna