Klacht: Verkeerde bezorgadres HERHALING

op 05 oktober 2016 over Wehkamp in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 21 juli 2016 schreef ik deze klacht, Het is nog altijd NIET OPGELOST

Ik heb een tomtom besteld bij Wehkamp van EUR 109,95. Bij mijn bestelling merkte ik dat ik al een account had en geen nieuwe aan hoefde te maken!
Ze hebben 8 jaar oude gegevens gebruikt! en het adres van destijds! Ik woon daar al 8 jaar niet meer en heb sinds dien 2 andere adressen gehad.
Na een bevestigings-email heb ik snel het adres gewijzigd, te laat uiteraard.
Daar is de tomtom afgeleverd bij de buren van het verkeerde adres!
Nu moet ik het zelf op gaan halen!! Dat doe ik niet, er is ook geen informatie of het onder / boven / ernaast bij de buren is afgeleverd. Dit kan bij 4 buren zijn afgegeven, waarvan 1 studentenhuis. Er kunnen makkelijk zo’n 12 verschillende mensen het pakket hebben aangenomen.
Ik moet iedere week bellen naar Wehkamp om een nieuwe ‘ophaal opdracht’ te vragen voor hun chauffeurs om bij (wie weet welke) buren aan te bellen op mijn oude adres en het pakket terug te vragen.
Pas als de chauffeur de tomtom terugkrijgt, krijg ik mijn EUR 109,95 teruggestort.

Gewenste Oplossing
Als ik mijn EUR 109,95 teruggestort krijg op mijn rekening.

Gewenste Oplossing:

Gewenste Oplossing
Als ik mijn EUR 109,95 teruggestort krijg op mijn rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Wehkamp over deze klacht.

Bericht van Wehkamp

1 maand geleden - Beste, We vinden het ontzettend vervelend dat deze kwestie zo is gelopen waarvoor uiteraard onze excuses. Het probleem hier in is dat het de klant zijn of haar verantwoordelijkheid is dat het artikel op het juiste adres wordt besteld. Om deze reden kunnen wij er niet voor zorgen dat dit bedrag zal worden gecrediteerd. We willen je adviseren om langs te gaan op het aangegeven adres en dit hier na te vragen. Met vriendelijke groeten, webcareteam wehkamp.

Bericht van Wehkamp

3 weken geleden - Beste, ik heb het verhaal doorgelezen en het is inderdaad een erg lastige situatie. Zou je ons je gegevens toe kunnen sturen via socialmedia@wehkamp.nl? Dan kijken we na wat we voor je kunnen doen. Met vriendelijke groeten, webcareteam wehkamp.

Alle klachten die gemeld zijn door Veerle Muijnck