Klacht: Verkeerde bestellingen gekregen

op 28 mei 2021 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al 3x een cola gekregen, terwijl ik ijsthee had besteld. Erg vervelend want ik lus helemaal geen cola. Tot slot had ik een cheeseburger besteld, moet je raden. Er zat geen cheese op! Ik vind dit erg rot, want telkens als ik weer onderweg ben, kom ik hierachter.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn, wanneer ik hier een vergoeding voor zou krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wendy Pennings