Klacht: Verkeerde bestelling gekregen 2 keer achterelkaar in de drive .

Battal kusaksiz op 10 september 2021 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste ,
Op de louwestijnse randweg (Schiphol) circa rond 22:38 vrijdag 10 september heb ik een bestelling gedaan mcdrive heb de verkeerde bestelling meegekregen ik ben toen naar binne gelopen en heb toen me bestelling gekregen dit keer zonder sausje erbij en koude nuggets. Heb de manager hierover gesproken mijn geld niet terug gekregen . Door dit voorval heb ik toen een rit vanuit Schiphol gemist. Ik ben taxichaffeur op Schiphol.

Gewenste Oplossing:

Mijn geld van de bestelling en de rit

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Battal kusaksiz