Klacht: Verkeerde afschrijvingen van rekening!

op 10 juli 2012 over Online in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds mei jl. heb ik een Snel Internet abonnement van Online Internet.
Echter bij de eerste afschrijving wordt er niet 9,50 afgeschreven maar 46,48. Deze uiteraard laten terugboeken door de bank. Uiteraard gebeld pfffffffffff ..krijg je gelijk al te horen (computerstem) u heeft een betalingsachterstand..omdat ik uiteraard mijn geld terug heb laten storten.. Excuses gehad het zou veranderd worden.. Echter hebben ze de tweede keer wederom 46,48 afgeschreven.. blijkbaar weten ze niet hoeveel 2 x 9,50 is. Wederom terug laten boeken en weer gebeld. Weer zou het rechtgezet worden.. wat schetst mijn verbazing nu is er 75,31 euro afgeschreven. KUNNEN ZE DAAR NIET REKENEN?
En iets terug horen van Online ( T-mobile) ho maar.. De 75,,31 is uiteraard weer terug geboekt en nu ga ik net zolang door tot aan de rechtbank.. laat ze maar komen met een incassobureau. Ben er nu klaar mee!

Gewenste Oplossing:

Iedere maand 9,50 van mijn rekening zoals door Jeroen en Randy beloofd en een betere (gratis) klantenservice. Voor sorry's koopt de klant niets.

Alle klachten die gemeld zijn door Disana