Klacht: verkeerde aflevering gmail

op 13 oktober 2016 over Google in de categorie Zoekdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Herhaaldelijk ontvang ik mail die niet voor mij bestemd is. Er is iemand met dezelfde naam, maar die gebruikt geen punt ertussen, ik wel. Dat moet toch eigenlijk verschil maken. Maar inmiddels word ik het behoorlijk zat al die verkeerde mail te ontvangen terwijl die niet op mijn adres is geadresseerd!

Gewenste Oplossing:

Als dit niet meer voorkomt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Google

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Google nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gerda Keizer