Klacht: verkeerde adres

op 06 mei 2016 over Intertoys in de categorie Speelgoedwinkels - Ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb.voor playstation 4 uncharted 4 besteld alleen heb ik het verkeerde adres door gegeven. Heb dit telefonische vermeld, maar ze konden hier niks aan veranderen. Ik vind dit echter er raar aangezien het spel nog niet verzonden is. Het lijkt mij een kleine moeite om het adres even aantepassen. Er werd mij verzekerd dat het allemaal wel goed zou komen. maar ben toch bang dat het niet goed gaat. Ik heb contact gehad met ene Dirry

Gewenste Oplossing:

Wanneer het adres op de bestelling word aangepast. Kleine moeite
groot gemak. of het retouneren van het artikel en geld terug storten binnen 2 werkdagen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Intertoys

Reactie van de melder van de klacht Ronaldvanputten

2 jaren geleden - diverse mails gehad van intertoys en ze Willen gewoon niet helpen of een oplossing verzinnen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Intertoys nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ronaldvanputten