Klacht: verkeerd verzonden en niet meewerken

op 30 juli 2017 over Central Point in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

een tijdje geleden heb ik iets besteld bij centralpoint. dit heb ik nooit ontvangen op de factuur stond ook een heel ander adres voor zowel de rekening als het pakketadres. de bewoners van deze adressen zeggen niks te hebben ontvangen. centralpoint beweert van wel en stuurt mij een ontvangstbewijs (ze sturen een link maar deze leid nergens naar). Vriendelijk gevraagt of ze het kunnen annuleren maar, ik zou het te laat gemeld hebben 2 dagen erna gemaild en nu ca 3 maanden later weer gemaild hier word niks op uitgedaan ik zou het maar moeten uitvechten met Afterpay want de betaling loopt via hen.

Gewenste Oplossing:

Als zij de bestelling annuleren

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Central Point

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Central Point nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nickklomphaar2003