Klacht: Geen schadevergoeding en borg

Michael Aken, van op 08 april 2021 over Verhuisexperts in de categorie Verhuisbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorig jaar zomer zijn mijn vriend en ik apart verhuisd naar ons nieuwe gezamenlijke huis in Koedijk. Dit verhuisbedrijf zou dus 2 verhuizingen op zich nemen.

Hier is van alles misgegaan. Een te kleine verhuisauto waardoor er ‘gepropt’ moest worden en er verschillende dingen zijn stukgegaan. De schade was aanzienlijk; schemerlampfitting gebroken, poot van een kast afgebroken, een klassieke met bladgoud vergulde spiegel die zij in een deken hadden gewikkeld is beschadig.
Na melding werd gezegd dat de verhuizers zich niks konden herinneren van deze schade, dus is het niet gebeurd. Uit coulance wilden ze dan wel 39 euro betalen of een restaurateur laten komen. Gekozen voor het tweede, maar niets meer vernomen.

Intussen hebben zij ook 50 verhuisdozen opgehaald.

De borg voor de dozen alsmede de ‘fooi’ voor de geleden schade is nooit betaald en ondanks herhaaldelijke verzoeken hiertoe niets meer vernomen.

Gewenste Oplossing:

De geleden schade is vele malen hoger dan 39 euro, dus zou ik graag zien dat de schadevergoeding evenredig is aan de schade.

Borg van de 50 verhuisdozen voldoen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Verhuisexperts nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nancy piebinga