Klacht: verdachte ‘sweepstake’ via mail

op 31 mei 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vond in mijn spambox een mail van AH met de boodschap dat mijn bonuskaart een van de 5 winnaars was. Door op de mail te klikken kwam op op een site (die uiteraard in AH stijl is opgemaakt) waar ik mijn telefoonnummer moest achterlaten, naar een nummer moest bellen (0906 6666 999) om vervolgens aan een eindeloos durende (en behoorlijk domme) quiz mee te doen, waarvoor ik wel moest betalen (dat vond ik al verdacht. Na een kleine 10 minuten ben ik ermee opgehouden omdat ik het niet vertrouw. Bijgevoegd een screendump van de mail.

Gewenste Oplossing:

Ik hoor graag van u of dit inderdaad oplichterij betreft! En zo ja, dan kan AH zijn klanten hiervoor waarschuwen! met vriendelijke groet, M. Veld

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mrs.Mo