Klacht: Verboden van personeel terug komen in Vaals

op 18 juli 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil bij Kruidvat trein karten kopen . ik wil betalen en ik heb te weinig geld dan ik wouw terug komen voor te betalen ik goor van in meneer dat gaan zij nu sluiten . Buiten winkel kijk ik dat tot 18 uur is open . Ik loop terug ik zegt dat is pas naar 15 uur dan ik goor dat ik lastig ben .

met groetjes klant

Gewenste Oplossing:

ik wil dat personeel krijg een probleem. Ik ga niet meer naar Kruivat . .....

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kerris