Klacht: Verandering betreding winkel.

op 30 juli 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kom al geruime tijd bij het kruidvat in Muiden. Maar omdat ik slecht ter been ben liep ikaltijd heel voorzichtig met een winkelwagentje door de winkel. Dat is toch kleiner als ik met mijn rolstoel of rollator door de winkel loop. Afgelopen vrijdag werd mij geweigerd om met een winkelwagentje door het kruidvat te lopen. Ondanks dat ik uitlegde dat ik slecht ter been ben mocht het toch. De medewerkster bood mij wel aan om de artikelen voor mij te pakken, maar ik vind het gewoon fijn om zelf door het kruidvat te gaan ook om te kijken wat het kruidvat allemaal heeft (vooral de aanbiedingen). Nou dan ga ik voortaan maar naar de action, big bazaar of Etos waar ik wel met een winkelwagentje in de winkel mag.

Gewenste Oplossing:

Dat ik gewoon weer met het winkelwagentje de winkel in mag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door D.C. Roof